THE CARPACCIO CLUB

THE CARPACCIO CLUB Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Carpaccio Club. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 13:42 2 uur gewacht op een bestelling die er binnen 30-40 minuten zou zijn, de tijd liep steeds maar op. Restaurant niet bereikbaar op het nummer wat online staat en bij bezorging miste een deel van de bestelling waarvoor ik wel heb betaald.
29 apr 2022 om 14:30 Hele mooie opmaak, echt een cadeautje!
13 apr 2022 om 21:34 Bestelling was niet compleet en restaurant was niet meer te bereiken. Erg jammer
2 apr 2022 om 18:47 Wij hadden de Carpaccio Xxl we hebben heerlijk gegeten. Onze voorkeur gaat wel uit naar de traditionele carpacio's maar die andere waren ook zeker lekker. Voor herhaling vatbaar!
31 mrt 2022 om 15:03 Gewoon een tien, heerlijke carpaccio...mooie versiering met eetbare bloemen. Niet goedkoop, maar een van de betere bezorgrestaurants.
22 mrt 2022 om 22:15 Gerechten heerlijk op smaak. Goede optie voor een lichte maaltijd in de avond.
17 mrt 2022 om 16:17 Eten was heerlijk en goed verpakt. Brood ook erg lekker
9 mrt 2022 om 9:59 Was erg lekker, goed bereid veel smaak
3 mrt 2022 om 20:40 Ik had de truffelcarpaccio wrap. Ik had in caps lock aangegeven dat er geen kaas op de wraps moest en dit zat er alsnog op. Ook was het wel erg mager wat de truffelsaus betreft.
30 sep 2021 om 18:29 Erg lekker en erg mooi opgemaakt! Lekkere carpacciowrap met truffel besteld, er zaten chipjes bij en heel mooi afgewerkt met een leuk bloemetje. Alsof je ergens uit bent lunchen, maar dan gewoon thuis :) 10/10!
19 sep 2021 om 10:40 Snelle levering, eten zag d'r goed uit en smaakte heerlijk! Aanradertje!!
14 sep 2021 om 22:07 Carpaccio was lekker maar voor deze prijs wel erg weinig. De olijfolie en het zout zitten verpakt in kleine bakjes met daarover aluminium folie, sluit dus niet goed af. Bezorger liet ook nog per ongeluk het brood vallen, zat alles onder de olijfolie.