THE CARPACCIO CLUB

THE CARPACCIO CLUB Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Carpaccio Club. Meer weten? Ontdek meer

7 sep 2022 om 18:59 Nog nooit eerder heb ik een carpaccio niet opgegeten. Nu dus wel. Wij hadden de carpaccio XL en een carpaccio salade besteld. De enige smaak die eraan zat was zout. Zo overheersend zout dat je zelfs de truffelmayonaise. Wij hebben gebeld om het eten
19 jun 2022 om 20:04 Geen olijfolie en geen zout.
11 jun 2022 om 22:27 14.50 voor wat brood met truffel mayo en 8 kleine kut hapjes. Sorry hoor. Maar voor 14 euro eet je een heerlijke grote carpaccio bij Loetje. Nooit meer.
5 jun 2022 om 16:28 Weinig eten voor wat je betaald en bestelling duurde heel lang.
23 mei 2022 om 10:47 Erg lekker
5 mei 2022 om 13:42 2 uur gewacht op een bestelling die er binnen 30-40 minuten zou zijn, de tijd liep steeds maar op. Restaurant niet bereikbaar op het nummer wat online staat en bij bezorging miste een deel van de bestelling waarvoor ik wel heb betaald.
29 apr 2022 om 14:30 Hele mooie opmaak, echt een cadeautje!
13 apr 2022 om 21:34 Bestelling was niet compleet en restaurant was niet meer te bereiken. Erg jammer
2 apr 2022 om 18:47 Wij hadden de Carpaccio Xxl we hebben heerlijk gegeten. Onze voorkeur gaat wel uit naar de traditionele carpacio's maar die andere waren ook zeker lekker. Voor herhaling vatbaar!
31 mrt 2022 om 15:03 Gewoon een tien, heerlijke carpaccio...mooie versiering met eetbare bloemen. Niet goedkoop, maar een van de betere bezorgrestaurants.
22 mrt 2022 om 22:15 Gerechten heerlijk op smaak. Goede optie voor een lichte maaltijd in de avond.
17 mrt 2022 om 16:17 Eten was heerlijk en goed verpakt. Brood ook erg lekker